Vedligeholdelse

Opti-Coat vedligeholdelse produkt serie er designet til at rense, rengøre og beskytte alle dele af dit køretøj. Denne serie af eksklusive produkter er det mest teknologisk avancerede bilvedligeholdelsessystem, der findes på markedet.

Opti-Coat® Hyper

forsegling 16 oz.

Opti-Coat® Hyper™ forsegling er den ultimative vedligeholdelse metode for at forebygge mod forurening som kalk, insekter og andet luftbåren forurening. Opti-Coat® Hyper™ forsegling laver en glat overflade, som er nem at rengøre for snavs.

Opti-Coat M-Vask

forsegling 16 oz.

Opti-Coat® M-Wash™ er udviklet til at klare de tungeste skader forudsaget af snavs, der opstår ved almen brug af køretøjet. Ved kontinuelig brug af M produktet vil de tilføjede fluoropolymers med tiden afvise den luftbårne forurenning og vedligeholde det coatede overflade.

Opti-Coat Beskyttelses Plus

forsegling 16 oz.

Opti-Coat® Beskyttelses Plus rengøre, gendanner and beskytter læder, vinyl and plastik overflader og efterlader en naturligt udseende. Opti-Coat® Protectant Plus Indeholder en balance mellem rengøringsmidler, gennemtrængende olier og UV-hæmmere, der bevarer den originale farve på disse overflader og beskyder mod solskader.

Opti-Coat – Ingen skyl

forsegling 16 oz.

Opti-Coat® Ingen skyl, er den hurtigste, nemmeste og mest miljøvenlige måde at rengøre et hvilket som helst køretøj. Det er proprietære polymers binding til køretøjets overflade og fanger snavs, som man med dette produkt kan rengøres uden at skylle, og efterlader en fin og skinnende overflade.

Opti-Coat Opti-Glass Rens & beskyt

forsegling 16 oz.

Opti-Coat® Glass Rens & beskyt er udviklet til at at rense og booste din Opti-Glass coating. Med denne Pro Coating er det en simpel metode hvor man stryger det af og på. Den vil rengøre glassets overflade uden at lave skjolder mens polymerne til lbinde til glassers overflade.

Opti-Coat FerreX

forsegling 16 oz.

Opti-Coat FerreX er designet til at opløse og fjerne jernoxider, såsom bremsestøv fra hjulene og industrielt nedfald fra malede overflader hurtigt, ved at binde og opløse dem hurtigt uden større indsats.