Opti-Coat Pro+ ™

Den bedst solgte coating i Danmark

Den mest anbefalet coating af kunderne selv.

opti-coat pro+

Produktets højdepunkter

Flot glans

7 års garanti

Dybde til farven

Hvad er Opti-Coat Pro+?

Opti-Coat Pro + (Keramisk maling beskyttelse løsning) giver endnu mere glans og slickness, samtidig med at den samme kemiske struktur opretholdes, som har gjort den kendt som den ultimative beskyttende keramiske coating. Opti-Coat Pro + forbedrer holdbarheden af din bils lak, ved at tilføje et yderligere lag af beskyttelse til fremtidig vedligeholdelse.

Opti-Coat Pro + er en forbedret 2-trins version af Opti-Coat Pro. Det første skridt, Opti-Coat Pro, er en keramisk klar coating af siliciumcarbid, som påføres bilens lak. Opti-Coat Pro giver en beskyttende keramisk belægning med overlegen modstand mod svirvler, kemisk ætsning og UV stråler. Derefter tilsættes Opti-Coat Pro + som et endnu et lag glans beskyttelse, for yderligere at beskytte den keramiske coating. Opti-Coat Pro + forbedrer ikke kun din bils lak, den giver også dybde og en fantastisk glans til bilens lak.

Hvordan virker det?

Opti-Coat Pro + er specielt designet til at skabe en hård, permanent og hydrofobisk overflade. Den avancerede formular giver ikke kun glans og holdbar beskyttelse, den giver også en øget hydrofobisk forsegling, som opretholder den perfekte finish i lang tid. Anvendelse af Opti-Coat Pro + betyder, at du ikke behøver at anvende yderligere voks eller fugemasse, mens det giver ridsefasthed.

Opti-Coat Pro + er kemisk modstandsdygtigt og kan ikke opløses, selv efter flere bilvask, og vil ikke nedbrydes af ætsende syrer så som fugleklatter. Fremtidig, snavs, nedfald eller insekter, fjernes med lethed, og du bliver aldrig nødt til at få din bil vokset igen. Desuden er det ikke-oxiderende, så Opti-Coat Pro + vil fortsætte med at skinne og beskytter mod skadelige UV-stråler.

Hvordan sammenligner Opti-Coat?

Opti-Coat Pro+

Kemisk resistens
100%
Holdbarhed
100%
UV -beskyttelse
100%
Forureningsmodstand
100%
Hårdhed
100%
Glans
100%

Polymer tætningsmidler

Kemisk resistens
25%
Holdbarhed
50%
UV -beskyttelse
50%
Forureningsmodstand
75%
Hårdhed
1%
Glans
75%

Opti-Coat Pro

Kemisk resistens
100%
Holdbarhed
100%
UV -beskyttelse
100%
Forureningsmodstand
75%
Hårdhed
75%
Glans
75%

Voks

Kemisk resistens
1%
Holdbarhed
25%
UV -beskyttelse
25%
Forureningsmodstand
50%
Hårdhed
1%
Glans
90%

Hvorfor betyder det noget?

Den keramiske coating du vælger skal være et forsætligt valg. Det skal være det ultimative lag af beskyttelse til din bils lak. Opti-Coat Pro + er lavet for at sikre et ekstra beskyttelseslag, og intensiverer dybde i lakken samt glans. Desuden gives en 7-årig garanti på den keramiske coating.

Del dine kontaktoplysninger med os

Form
  • Ja

* nødvendige oplysninger
logo

Contact us

Krondalvej 9C, 2610
Rødovre, Danmark

Phone: 50 19 16 88